Annons

Speltips : Dubbel: Monteiro & Cerundolo

Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 61%
Spelvärde: 115,90%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Dags för den andra omgången i Rom och jag tycker jag här har två trygga favoriter från fredagens spel.

Först ut av de här två är Monteiro som möter Thompson under eftermiddagen. Monteiro har prickat formen något alldeles oerhört och ser faktiskt bättre ut än någonsin. Han var riktigt bra i Madrid, han såg grymt bra ut mot Monfils häromdagen. Thompson har en hög ranking men är inte så bra och grus är hans klart sämsta underlag. Monteiro bara ska vinna en normal dag.

Sen fyller vi på med Cerundolo som framåt kvällen möter Gigante. Gigante en italienare som är runt 150 i världen och håller till på challengertouren. Det jämfört med Cerundolo som i sina bästa stunder är en av världens bästa grusspelare och han visade storform i Madrid. Dryga 1,30 där är dagens bästa odds alla kategorier från Rom skulle jag säga.

Vi klumpar ihop de där två till en dubbel och får inte långt ifrån 2 gånger pengarna på den. En bjudning skulle jag kalla det. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback