Annons

Speltips : Dubbel: Djokovic + Rublev

3 november 2023 at 19:30 - Tennis, Frankrike - BNP Paribas Masters
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 58%
Spelvärde: 109,04%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Vilka går till semifinal på den övre halvan i Paris då? Jo, det blir Djokovic och Rublev.

Dags för kvartsfinaler i Paris och här två trygga favoriter därifrån. 

Djokovic, som var klart illa ute mot Griekspoor igår, möter idag Rune och det låter nog väldigt mycket tuffare än det är. Vad Djokovic höll på med igår, det kan jag faktiskt inte svara på. Det enda jag kan säga är väl att jag tror att underskattning var en del av insatsen. Han såg inte ut att vara redo överhuvudtaget. Inga fysiska problem, inget sånt, utan jag tror han kan vara bättre idag. Vilket dock troligen inte ens behövs. Rune jobbar otroligt hårt och får med sig matchvinster mot svagt motstånd men han har fortfarande jättelångt till formen. Han är just nu inte bra nog för att kunna mäta sig med de bästa.

Rublev möter De Minaur i sin kvartsfinal och jag tror han kommer vinna enkelt. De Minaur har egentligen ingen vidare form men fick en friplats hit efter att Sinner mycket vekt lämnat walkover igår. Det är fördel De Minaur i de inbördes mötena här men det är gamla matcher som man inte kan lägga mycket vikt vid. Jag tycker snarare att det här ska passa Rublev väldigt bra. Men mest av allt, Rublev är den klart bättre spelaren av dem och han har också bättre form.

Vi klumpar ihop de där två favoriterna och får ett fint odds hos Bethard.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Feedback