Annons

Speltips : Dominik Köpfer - Sebastián Báez: 1

Matchcenter
23 mars 2024 at 19:45 - Tennis, ATP
Court 6
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 107,52%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det här spelet var inte särskilt svårt kan man ju säga. Oddsen är alldeles för jämna.

Man får väl börja med att notera att Baez, nu rankad topp-20 i världen, är en av tennisens just nu mest felrankade spelare. Han är en jättebra spelare, missförstå mig inte. Han är definitivt topp-50. Kanske till och med topp-40. Men han är definitivt inte topp-20. Inte ens i närheten. Jag tror alla kommer se det i sommar när det blir grus igen, men där motståndet består av samtliga världens bästa spelare. Inte bara de bästa sydamerikanerna där Baez klarade sig väldigt bra i konkurrensen på underlaget i början av året.

Och så har vi hardcourten. 

Han vinner drygt 30% av sina matcher på hardcourt, Baez. Det låter faktiskt inte så farligt, men då ska man ha med sig att han fick någon slags knäpp och vann turneringen i Winston Salem förra året. Så ett gäng av vinsterna därifrån. Utgångsbudet är att han helt ärligt är helt värdelös på underlaget och jag ser ingenting i hans matcher i närtid som indikerar något annat. Baez är inte riktigt atp-mässig på det här underlaget.

Köpfer är topp-50 för första gången i karriären. Tveksamt om han är så bra, men inte jättemycket sämre heller. Han kan bara spela på hardcourt. Och där har vi hela det här spelet sammanfattat. Köpfer är en medelspelare på atp-touren på det här underlaget. Det är inte Baez. Och oddset blir därmed väldigt bra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback