Reklam

Djurgaarden - Oskarshamn: (AH: +2,5) 2

Matchcenter
29 februari 2020 at 15:15 - Hockey, Sverige - SHL
28 feb 2020 at 09:31 (Uppdaterad 29 feb 2020 at 17:41) 28/02
42
0
Chance (1-X-2) including handicap: 39-0-61%
Spelvärde: 110,41%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 5/10
Hit/Miss: 5-4
Unibet Spela nu hos Unibet
SHL

När ska Djurgården förlora på hemmaplan? Absolut inte här, tänker alla. Är det just därför det blir precis så? Jag tror inte det, men jag tror att laget kan påverkas negativt av att den här segern känns så otroligt självklar.

Djurågrden borde komma lite stukade från överhalningen de fick av HV71 i torsdags. Revanschsugna nu? Jodå, absolut, men jag är inte säker på att reaktionen blir den perfekta ändå, för det här är en match där alla förväntar sig att siffrorna ska rasa iväg. Allt annat än en klar seger här är ett misslyckande i folks ögon och jag är inte så säker på att Djurgården kommer gå ut och leverera det som på beställning.

Oskarshamns form inte så usel

Oskarshamns form är faktiskt ganska bra. De har hängt med bra i ett flertal matcher på sistone, även på bortaplan. De har inte vunnit, men de har tagit poäng i tre av sina fem senaste och för seriens sämsta lag är det ganska bra, särskilt sett till ett sånt här spel som vi gör här.

Jag tror Djurgården vinner men jag tror det blir jämnare än många tror och alldeles förvånad blir jag faktiskt inte om Oskarshamn kniper en poäng.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback