Reklam

Djurgården - Jämtland: (AH: +3,0 Poäng) 1

14 februari 2020 at 19:05 - Basket, Sverige - Ligan
14 feb 2020 at 08:49 (Uppdaterad 14 feb 2020 at 22:33) 14/02
17
0
Chance (1-X-2) including handicap: 36-0-64%
Spelvärde: 115,20%
Lägsta spelbara odds: 2,78
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Basketligan

Det råder kaos i Djurgården basket, det är det inte mycket snack om. Att ekonomin är stökig i basketklubbarna är kanske inget nytt men det är riktigt sjuka grejer som kommer ut från hur det skötts inom Djurgården. Man påstår att spelarkontrakt skrivits på utan att styrelsen haft en aning om det och liknande. Det känns mer eller mindre som ett under att de fortfarande lever som förening.

De har dock inte gett upp. De tänker göra allt för att klara den näst sista platsen och därmed få kvala sig kvar i Ligan. Det ser inte bra just nu. Man är två vinster bakom Umeå men helt omöjligt är det inte.

Ny amerikan i Djurgården

Kanske lite ny luft för laget till den här matchen också. En långtidsskadad amerikan har man lyckats bryta kontraktet med och man har istället fått in en ny amerikansk spelare. Troligtvis inte direkt någon stjärna i och med att han var ledig såhär års men man vet samtidigt inte. Han kan i teorin vara bra och väljer Djurgården för att få spela hela tiden och kanske på så vis lyckas visa upp sig inför nästa säsongs jakt på en lite bättre klubb.

Djurgården slog Jämtland hemma förra gången de möttes, i den absolut första omgången av serien. kanske betyder någonting.

Jämtland är bättre än Djurgården, men jag har en känsla av att det kan bli jämnare än folk tror det här och varför inte ett avgörande i slutet med någon poäng hit eller dit.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback