Reklam

Djurgården - Färjestad

8 mars 2016 at 17:58 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Viktigaste matchen på säsongen för Djurgården

Djurgården har spelat hyfsat jämt under större delen av säsongen, inte för djupa dalar och inte heller superhöga toppar. Lagkaptenen Henrik Eriksson har haft svårt med produktionen men lett laget på ett helt fantastiskt sätt. En riktig karaktärsspelare som kommer vara en profil i Djurgården under en lång tid framöver. Raka motsatsen sett till poängproduktion har det varit för norrmannen Patrick Thoresen. 32-åringen har gjort 47 poäng på 48 matcher och ligger just nu på en andraplats i poängligan. En spelare som många hade höga förväntningar på. Han hade det lite svårt att komma igång men har under andra halvan stått för otroligt imponerande insatser.

Färjestad har chans att avancera upp till en fjärdeplats om de skulle plocka tre poäng ikväll. En placering som laget absolut kommer försöka göra allt för att hamna på. Nyckelspelare ikväll och i slutspelet kommer givetvis att vara landslagsbacken Magnus Nygren och forwardsen Mikael Johansson och Milan Gulas.

Om matchen ikväll

Djurgården kommer gå ut med inställningen att detta är säsongens hittills viktigaste match. En match som laget ska vinna på hemmaplan och de har alla kvaliteter som krävs. Färjestad kommer inte heller att hålla på handbromsen så sätt på teven ikväll och ni kommer få se en otroligt underhållande ishockey.

Färjestad behöver spela moget och inte bjuda på några centimeter då de snabba och explosiva forwardsen i Djurgården kommer ta vara på dessa lägen. Att dra ner tempot är något som jag tror kommer gynna Färjestad och man får låta Milan Gulas och Mikael Johansson stå för det offensiva.

För att Djurgården ska vinna ikväll krävs det att man spelar med fart genom hela matchen och håller det höga tempo byte efter byte. Lägg mycket puckar kring kassen och trötta ut Färjestadsbackar. Eftersom backtruppen i Färjestad består av många spelskickliga spelare kommer deras trötthet resultera i enkla misstag desto längre matchen går.

[bookmaker_bonus id=30]

Mitt tips

Jag tror att Djurgården tar tre poäng ikväll och att matchen ikväll kommer bli jämn. Förmodligen kommer ett avgörande att sitta långt inne och förvänta er dramatik in i det sista. Oddset 1,94 hittar vi på betsson idag. Ett helt okej odds som känns spelvärt med tanke på kvällens förutsättningar.
  • 100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback