Annons

Speltips : Dino Prizmic - David Goffin: 1

Matchcenter
12 februari 2024 at 13:10 - Tennis, ATP
Centre Court, Rotterdam Ahoy
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 116,60%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Ja, vad har Goffin gjort för att förtjäna favoritskapet i den här matchen? Det kan man sannerligen fråga sig.

Man kan väl vända på frågan kanske. Finns det någonting som talar för att Prizmic inte borde vara favorit här? Det skulle väl vara att han hade lite skadeproblem i Australian Open, och inte spelat sen dess. Men det är flera veckor sen nu, han borde ha läkt ihop, och vi pratar alltså om en spelare som i någon mån pressade Djokovic lite grann. 

Jag tror det är Preizmic ranking som spökar. Han blev extremt mycket bättre i höstas, men han har inte hunnit spela så mycket och samla så många poäng sen dess. Utan han har fortfarande en ganska dålig ranking medan han i själva verkat är en ganska bra topp-100-spelare vad gäller spelstyrka.

Goffin ligger hela tiden och skvalpar lite utanför hundrastrecket på rankingen och han är helt enkelt inte bättre än så numera. Han är bra på challengertouren, men svag på atp-touren.

För mig är Prizmic bara bättre och jag hittar ingenting i spelstilarna som oroar. Han är min favorit i matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback