Annons

Speltips : Diego Hidalgo/Cristian Rodriguez - Francisco Cabral/Nikola Cacic: 2

Matchcenter
2 mars 2023 at 01:00 - Tennis, ATP
Court 1
Uppdaterad
45
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 34-66%
Spelvärde: 112,86%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Om man slarvar kan det här nog se ut som en jämn match. Det är det inte.

Att titta på dubbelrankingen, det måste man ju göra. Särskilt om man inte följer matcherna varje vecka. Den säger en del, men den är också komplett livsfarlig om man går på den rakt av.

Hidalgo och Rodriguez som spelar här symboliserar väldigt bra riskerna med att bara stirra på rankingen. De är båda rankade 90 i världen i dubbel. Tittar man på andra spelare som ligger just där på rankingen så är det spelare som är dominanta på challengertouren i Europa. Skulle de här två spela på challengertouren i Europa så skulle de vinna enstaka matcher, inte ett dugg mer. Rankingen blir fel av att det spelas dubbel i challengerturneirngarna i Sydamerika för det finns i princip inga dubbelspecialister där. Det är singelspelare som även spelar dubbel för att de inte har något bättre för sig. Det gör att de ytterst få dubbelspecialisterna som finns, som Hidalgo och Rodriguez, får en sån här ranking, nästan enbart på att de faktiskt vill vinna matcherna. Om de här två hade hållit till i Europa skulle jag säga att de inte hade varit bland de 150 bästa på rankingen. Kanske inte bland de 200 bästa.

Cabral har slagit sig igenom just den europeiska challengertouren och är nu inne på atp-touren. Cacic har spelat på atp-touren i ett par år. De är båda på en helt annan nivå än det här motståndet.

Oddsen är alldeles för jämna. Det är klasskillnad. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback