Annons

Speltips : Denis Shapovalov - Borna Coric: 2

Matchcenter
29 oktober 2022 at 15:50 - Tennis, ATP
Centre Court, Wiener Stadthalle
Uppdaterad
63
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 51-49%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
En av lördagens flera kanonmatcher detta och jag tycker oddset på Coric är bra.

Det finns väl en grej som rätt tydligt är emot det här spelet. Shapovalov slog Coric rätt enkelt i Tokyo för bara några veckor sen. 

Ett inbördes möte kan betyda mycket, men kanske ändå inte allt.

Riktigt bra spel från båda två den här veckan. Ganska tuff lottning för båda två. Coric är den som slagit de bättre spelarna, men tuff väg för båda två som båda också imponerat.

Jämnt mellan dem skulle jag säga. Coric kom ju igång ganska sent den här säsongen och att han ändå blivit topp-30, sjukt imponerande. Om man skulle räkna poäng senaste halvåret hade han legat långt för Shapovalov som just nu är topp-20 med minimal marginal. Men som sagt, rätt jämnt kvalitetsmässigt.

Det jag tycker gör att det kanske kan tänkas väga över till Coric är att detta borde vara en matchup som Shapovalov inte trivs med. Coric har serven för att ge Shapovalov med hans ganska svaga returer problem. Och sen i spelet, Coric ger inte bort någonting överhuvudtaget. Det kommer krävas mycket av Shapovalovs offensiv för att han ska vinna matchen.

2,20 är högt och värt ett spel.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback