Annons

Speltips : Daniil Medvedev - Novak Djokovic: 2

Matchcenter
10 september 2023 at 22:20 - Tennis, Grand Slam |
Arthur Ashe Stadium
Uppdaterad
92
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 29-71%
Spelvärde: 102,95%
Lägsta spelbara odds: 1,41
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-3
FastBet Till FastBet
Ganska stor dag för serbisk idrott får man säga. Chans att vinna VM i basket och här, chans att vinna US Open. Jag tror det här blir den enklare av uppgifterna.

Även om jag också tror att det blir dubbelslag för serberna. Jag tror de vinner basketen också och bra odds där. Tyskarna är rejält övervärderade efter skrällen mot USA i semin. När de idag möter spelare som är vana att hantera deras sätt att spela, dessutom med klart bättre spelare, då håller det knappast.

Men nu ska vi så klart prata tennis och US Open-finalen där jag tror att Djokovic vinner. Det till lite högre odds än jag trodde faktiskt.

Som jämförelse stod Alcaraz i under 1,30 mot Medvedev i semifinalen. Här står Djokovic i över 1,40 och då ska man veta att Djokovic hade varit klar favorit mot Alcaraz i en eventuell final mellan dem idag.

Men så kan man ju inte tänk rakt av. Medvedev gjorde en superbra semifinal, en av de bättre matcher han spelat skulle jag säga. Och rent spelstilsmässigt är Djokovic en mer passande motståndare för honom än vad Alcaraz är.

Samtidigt, i semifinalen spelade Medvedev ganska långt utanför det han normalt gör. Han hade mycket högre risk i sitt spel än vad som är normalt för honom. Det funkade bra mot Alcaraz men jag tror inte han kan göra samma sak mot Djokovic och få det att fungera. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Torsdag 25 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
21:00 Djurgården - Niederkorn: 1
1,30
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback