Annons

Speltips : Daniil Medvedev - Jannik Sinner: 2

Matchcenter
29 mars 2024 at 20:15 - Tennis, ATP
Stadium
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 30-70%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Jag förstår att det går att vrida oddsen till att bli såhär men det betyder inte att jag håller med.

Man får nog säga att de här två är årets dominanter på något vis hittills. Sinner 18-1 i matchkvot i år mot Medvedev, 16-3 i matchkvot i år. Alcaraz ska så klart också nämnas men hans siffror är faktiskt sämre än Medvedevs. Alcaraz har redan förlorat fyra matcher. 

Men det finns ju grader i det också. Medvedev har ännu inte vunnit någon turnering i år. Sinner, han har vunnit turneringarna utom senast i Indian Wells där han ju föll knappt mot Alcaraz.

Och där kommer man till min poäng ganska snabbt. Det är inte två jämna spelare det här. Sinner är bäst, Medvedev är inte bäst. 

Sen finns det de inbördes mötena. Fortfarande plus för Medvedev där, 6-4, men som alltid. Inbördes möten. Då lär man skrapa lite på ytan. Medvedev slog Sinner just här i Miami förra året. Sen dess har Sinner slagit Medvedev fyra gånger i rad. Jämna matcher i och för sig, men som jag ser det blir skillnaden mellan dem löpande större, inte mindre. Senast i Australian Open hade Medvedev 2-0 i set men sen såg man. Spelar Sinner bara normalt, då är han inte ens hotad av Medvedev.

1,50 i odds duger bra för mig. Vi kör. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback