Annons

Speltips : Daniil Medvedev - Hubert Hurkacz: 1

24 januari 2024 at 09:00 - Tennis, Australien - Australian Open
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 69-31%
Spelvärde: 104,88%
Lägsta spelbara odds: 1,45
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Vi är framme vid kvartsfinal i Australian Open. Favoriterna har hållit väldigt bra hittills. Jag tror det kommer fortsätta sig. Åtminstone här.

Det är faktiskt lite fördel Hurkacz i de inbördes mötena här. 3-2 i matcher där han också vunnit de två senaste som spelades 2022. Även om det väl ska sägas att två av matcherna spelades på gräs, kanske inte Medvedevs allra bästa underlag. 

Det där betyder någonting, men det finns andra saker som betyder mer. Som att Medvedev är en mycket bättre spelare än Hurkacz. Som att Medvedev på sin väg fram hit åtminstone imponerat lite grann spelmässigt. Hurkacz har inte riktigt imponerat. Och faktiskt också spelstilarna. Visst ska man ha med sig att Hurkacz slagit Medvedev några gånger men på papperet passar det här Medvedev väldigt bra. Han har returerna och framför allt sättet att returnera får att få bollen i spel när Hurkacz servar och när bollen väl är i spel, Medvedev säkerhet är helt överlägsen.

Jag tycker att mycket talar för Medvedev och jag tycker att oddset är fint. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback