Annons

Speltips : Daniil Medvedev - Andrey Rublev: 1

Matchcenter
13 november 2023 at 21:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 68-32%
Spelvärde: 104,04%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
En sak ska man ha med sig när det gäller Medvedev. Han brukar ha väldigt bra koll när han möter spelare han känner väl. Här möter han den han känner bäst.

Det är mycket som talar för Rublev här på ett sätt skulle jag säga. Han är i kanonform. Han har definitivt tagit ett kliv upp i år och är inte längre bara en topp-10-spelare i mängden. Nu ligger han på femteplatsen på ranking med goda möjligheter att behålla den skulle jag säga. 

Medvedev då? Ja, stora problem för honom i Paris där han hade det otroligt jobbigt med underlaget. Sen så, när man såg Dimitrovs övriga matcher i den turneringen så var det väl ingen katastrof att förlora mot honom kanske. Det säger kanske snarare något att Medvedev höll på att slå honom, trots att underlaget var så dåligt för honom att det nästan blev parodiskt. Märkligt med Medvedev egentligen. Jag skulle säga att han är en av de spelare som främst har det som behövs för att klara alla underlag men får han inte en lagom snabb hardcourtbana, då hatar han underlaget.

Inget superunderlag för Medvedev här i Turin heller. Det är inte lika långsamt som i Paris, men det är ett studsigt inomhusunderlag.

Så, varför ska man spela Medvedev till ett relativt lågt odds här då?

Jo, för att han är som en maskin när det gäller att slå sina kompisar. Han vägrar torska mot dem. Han har exempelvis krossat Rublev två gånger bara i år. Medvedev gynnas av att han vet exakt vad som ska komma emot honom. När man inte kan överraska honom är han enormt svår att slå och så är det sannerligen här. Medvedev vet att Rublev kommer stå och bomba på och han vet hur han ska hantera det.

Jag tror att Medvedev bara vinner. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback