Annons

Speltips : Daniil Medvedev - Alexander Zverev: 1

Matchcenter
26 januari 2024 at 09:45 - Tennis, Grand Slam |
Rod Laver Arena
Uppdaterad
11
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 107,52%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 9/10
Hit/Miss: 3-2
Bethard Till Bethard
Semifinal i Australian Open. Allt står på spel. Och jag tror det är Medvedev som tar finalplatsen.

Många hade gissat att det skulle vara Medvedev mot Alcaraz i den här semifinalen. Jag också. Men så blev det inte. Nu är det Medvedev mot Zverev och jag tror det förändrar allt för Medvedevs del. Den här matchen tror jag att han bara vinner.

Medvedev har stor övervikt i de inbördes mötena, 11-7 men då ska man också veta att Zverev vann de fyra första som spelades under en tid då Zverev fortfarande vara klart bättre än Medvedev. Sen dess alltså förkrossande övertag för Medvedev och han har också vunnit fem av de sex senaste.

Jag tycker det här är en bra matchup för Medvedev. Zverev måste ta initíativ som han inte trivs med när han möter Medvedev och det är helt enkelt dåligt för honom. Lägg dörtill att Medvedev är den klart bättre spelaren av dem och att han imponerat mer under turneringen hittills totalt sett. Zverev gjorde absolut en kanonmatch i kvartsfinalen mot Alcaraz, men man måste nog också ha med sig hans riktigt usla insatser i början av turneringen.

Allt över 1,50 i odds på Medvedev är riktigt bra skulle jag säga.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback