Annons

Speltips : Daniil Medvedev - Alexander Zverev: 1

Matchcenter
15 november 2023 at 21:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 69-31%
Spelvärde: 102,12%
Lägsta spelbara odds: 1,45
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det var inget trams i första omgången från Medvedev. Något liknande här och jag tror det går enkelt igen.

Jag skulle säga att det var en nära hundraprocentig insats av Medvedev i hans första match mot Rublev. Han gav verkligen inget bort någonting överhuvudtaget och det faktum att Rublev i princip gav upp kan helt tillskrivas Medvedev. Det fanns ingenting Rublev kunde göra. Om Medvedev inte missar någonting överhuvudtaget, då är det bara att packa ihop för en spelare som Rublev. 

Zverev gjorde det jättebra som slog Alcaraz i första omgången men man måste säga som det är. Alcaraz var långt under det man kan förvänta sig från honom i den matchen. 

Nu Medvedev mot Zverev alltså där Zverevs siffror i de inbördes mötena ser ganska bra ut, 7-10 men då ska man veta att han vann de fyra första, fem av de sex första. Efter det har det med andra ord inte varit lika kul. Det har varit ett gäng jämna matcher mellan dem på slutet där Medvedev oftast vunnit utan att han ens spelat bra. Nu när jag tror han hittat formen, då borde det gå lite lättare. 

Jag skulle säga att Medvedev har bra koll på Zverev och har han ett liknande fokus här som i sin första match. Då bara vinner han. 

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback