Annons

Speltips : Daniel Evans - Borna Coric: 1

Matchcenter
28 februari 2023 at 13:00 - Tennis, ATP
Court 1, Dubai Duty Free Tennis Centre
Uppdaterad
72
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Riktigt risig öppning på året för båda de här spelarna. Nu dags för någon av dem att komma igång.

Rankade 20, Coric, och 29, Evans. Jag tycker inte det är jättesvårt att säga att de är lite överrankade och deras årsöppning kanske stärker den känslan lite grann i alla fall. Det har verkligen börjat riktigt dåligt för båda två. Coric har haft det lite stökigt med småskador medan Evans haft det minst sagt stökigt med sitt spelprogram där han fått resa kors och tvärs och även byta underlag på grund av spel i Davis Cup på ett sätt som man inte vill öppna året.

Vem är det då värst för? Väldigt svårt att säga. Båda är direkt formsvaga vilket gör matchen extra öppen.

Ska man titta på deras ranking så är Coric nio positioner före, men då ska man ha med sig att han ju vann en mastersturnering förra säsongen vilket så klart är helt otroligt, men man ska alltid ta en ranking med en nypa salt när alla poäng kommer från en turnering. Coric har mer än hälften av sina poäng från Cincinnati. Utan de poängen är han inte topp-50. Evans poäng är mer utspridda över året. 

1-0 i inbördes möten för Evans. Matchen spelades visserligen på hardcourt men det var två år sen och med en så nivåpendlande spelare som Coric är det svårt att riktigt ta inbördes matcher på så stort allvar. Det man däremot kan spåna kring är spelstilarna där jag tycker det absolut kan finnas ett plus för Evans. Evans rycker hela tiden sönder matchbilden, något Coric inte gillar. Han vill snarare nöta ner sin motståndare.

Allt sammantaget tycker jag oddset på Evans är för högt. Matchen är öppen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback