Annons

Speltips : Daniel Altmaier - Pedro Martinez: 1

Matchcenter
3 april 2024 at 12:10 - Tennis, ATP
Court Cascais, Clube de Tenis do Estoril
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 105,56%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Första omgången i Estoril och jag tycker det skiljer en hel del. Åtminstone i kapacitet.

Altmaier är en sån där spelare som folk missar lite på ibland skulle jag säga. Han är tysk. Han har ingen självklar spelstil för grus. Den där kombinationen gör att åtminstone vissa inte ser honom som någon särskilt utpräglad grusspelare. Men tittar man på hans siffror. Då ser man att han är en av tennisens numera absolut mest grusspecialiserade spelare. Hans siffror på andra underlag är bedrövliga. På grus är de fullt okej. En spelare som nästan är topp-50 men inte kan spela på andra underlag än grus. Då borde man ju vara rätt okej på grus va? Och jo, det är han också. 

Här möter han Martinez som också är bra på grus men faktiskt precis tvärtom mot Altmaier. Martinez är spanjor och har en spelstil som andas grus lång väg. Men han, han är siffermässigt lika bra på alla underlag. Det är svårt att få ihop logiken ibland men så är det. Martinez har spelat på atp-touren i ett par år nu men jag tycker han ofta är lite sämre än sin ranking. Kapaciteten är högst begränsad och jag skulle säga att han är lite mellan challenger- och atp-touren i spelstyrka.

Altmaier är ett klart snäpp bättre för mig och när han nu blir utsläppt på gruset är det stor chans att han kommer vara rätt bra. Han kommer in med en för honom fullt okej hardcourtform också. Talar även det för att det här ska kunna gå bra.

Ganska jämna odds. Fel tycker jag. Altmaier ska ha det här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback