Annons

Speltips : Daniel Altmaier - Jan-Lennard Struff: 2

Matchcenter
24 mars 2024 at 16:10 - Tennis, ATP
Court 2
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 35-65%
Spelvärde: 105,95%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Ibland behöver det väl inte vara så fasligt svårt. Ibland kan det räcka med att det mesta pekar åt ena hållet.

Man har ju ett antal såna här utgångsgrejer kring spelarna när man analyserar matcher och odds. Att Altmaier är riktigt risig på hardcourt är en sådan. 

Bra rankad, Altmaier. Nästan topp-50 är han just nu på atp-rankingen. Man kan lite grann undra hur det gått till men han är lite en sån där spelare som på något sätt ofta plockar sina poäng i skymundan. Han är klart bäst på grus, men har faktiskt klar minusstatistik på grus också på atp-touren. Han vinner 45% av sina matcher på det underlaget. På gräs vinner han 33% av matcherna. Och på hardcourt vinner han anskrämliga 24% av sina matcher på atp-touren. Det är nere och tangerar de allra sämsta spelarna på ett underlag överhuvudtaget. 42 matcher handlar det om också, så det är liksom ingen sån där statistik som baseras på få matcher heller.

Han är en ganska vek spelare, Altmaier. Ganska talangfull också ska sägas. Men ganska klent spel och väldigt temposvag. Han måste ha massor av tid på sig. När han får det är han riktigt bra. När han inte får det, inte bra. Det är bland annat därför han är förhållandevis mycket starkare på challengertouren. Där får han tid på sig, oavsett underlag. På atp-touren blir det värre.

Inte blir det bättre av att han möter Struff här. Struff som har som sin enda styrka att allt går väldigt fort och är väldigt hårt. Det här ska i princip inte kunna passa Altmaier.

Det mesta talar för Struff. Oddset är taget. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback