Annons

Speltips : Daniel Altmaier - Constant Lestienne: 1

Matchcenter
29 augusti 2023 at 18:50 - Tennis, Grand Slam |
Court 8, USTA Billie Jean King National Tennis Center
Uppdaterad
46
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 61-39%
Spelvärde: 107,36%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
FastBet Till FastBet
Ingen supermatch i första omgången av US Open det här men snudd på ett superodds skulle jag säga.

Nu är han på väg ut från topp-100, Lestienne. Eller ja, han är det redan. 104 på atp-rankingen, 122 på årsrankingen, och det kommer definitivt bli challengertouren för honom framöver för det är bara att säga som det är. Inte ens när han var rankad 48 i världen i början av året höll han för spel på atp-touren. Han är jätteffektiv mot svagt motstånd men mot starkare motstånd, han räcker bara inte till.

Altmaier är precis på gränsen till topp-50 och han har resultat för att backa upp det. Resultat på atp-touren, ska sägas. Han har under stora delar av året visat att han håller för att vara en medelspelare på atp-touren.

Finns det något hokus pokus här?

Det skulle väl vara Altmaiers dåliga siffror på hardcourt på just atp-touren. Men jag tycker inte riktigt att de siffrorna återspeglar verkligheten. Tittar man på lägre nivå är han lika bra på hardcourt som på grus och när han nu möter en motståndare som mer andas challenger än atp, då ska det här fungera.

Altmaier bara mycket bättre och ska vinna till fint odds

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback