Reklam

CSKA Moskva - Dynamo Moskva: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
18 mars 2020 at 17:30 - Hockey, Ryssland - KHL
16 mar 2020 at 16:20 (Uppdaterad 17 mar 2020 at 00:11) 16/03
17
0
Chance (1-X-2) including handicap: 40-0-60%
Spelvärde: 114,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
ComeOn Spela nu hos ComeOn
KHL-slutspel och Moskvaderby. Jag tror att lillebror Dynamo kan stå upp här.

Intressant kvartsfinal i KHL-slutspelet det här. CSKA får gå som favorit i hela slutspelet, kanske tillsammans med Kazan, men jag tror faktiskt de kan få lite problem med Dynamo här. 

Lagom vila för Dynamo

För det första tror jag det är lite fördel för Dynamo här att deras åttondel mot Spartak, ett annat Moskvalag, gick till sex matcher medan CSKA vann sin åttondelsfinalserie i fyra raka. Dynamo har fått precis lagom med vila här. CSKA har fått lite för lång vila.

Det skiljde faktiskt inga mil mellan lagen i grundserien. CSKA vann i väst på 94 poäng, Dynamo kom fyra på 82 poäng. 12 poängs skillnad. Det är en del, men det är inte som att de höll till i olika delar av tabellen direkt.

För lågt odds på CSKA

CSKA har det starkaste laget på papperet och som en brutal storebror i staden blir de stor favorit i den här matchserien, men CSKA står i under 1,50 på att vinna den här matchen efter ordinarie tid och jag tycker det är alldeles för lågt.

Jag tror att Dynamo mycket väl kan hålla det jämnt och det kan mycket väl bli övertid. +1,5 mål, det vill säga att Dynamo inte förlorar med mer än ett mål blir i alla fall spelet och det känns som ett klart favoritspel trots att oddsen är jämna.

Om man känner suget efter att se idrott live igen så kan man med fördel se den här matchen och alla andra matcher från KHL-slutspelet via livestream hos Comeon. Allt som krävs är ett konto där som man satt in pengar på så varför inte starka konto, lägga ett spel på matchen, och sen titta. Klicka här för att komma till Comeon.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback