Reklam

CSKA Moscow - Alba Berlin: (AH: +13,5) 2

Matchcenter
12 mars 2020 at 18:00 - Basket, Europa - Euroleague
8 mar 2020 at 15:06 (Uppdaterad 12 mar 2020 at 11:02) 08/03
23
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 38-0-62%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Eurloeague

Det är en ganska sömnig omgång i Euroleague den här veckan. Många topplag som möter bottenlag hemma. Folk vet inte vad de ska spela på riktigt och för den stora massan landar det i allmänhet på en trippel eller fyrling med favoriter. Det gör att oddsen pressas ner på favoriterna och jag tycker det är värde på flera hcp-spel på bortalagen.

CSKA kommer vinna den här matchen, men jag är inte alls så säker på att de kommer göra så mycket mer än att vinna den. De behöver det inte. Att något som spelar någon roll för dem skulle avgöras på poängskillnad är rätt otroligt. De spelar mycket de här lagen och i en sån här match kan man räkna med att CSKA kommer börja rotera ganska tidigt. 

Berlin kommer arbeta

Berlin är ett rätt dåligt basketlag, men de är ett basketlag bestående av arbetare och de kommer göra jobbet här trots att de är chanslösa.

Man ska veta att det är fyra gånger 10 minuter i Europa och att det blir förhållandevis lite poäng i matcherna. 10 poäng är en bortblåsning här, och att det skulle bli så mycket mer än så här tror jag faktiskt inte.

Chanserna att Berlin håller det till runt 10 poäng är goda och jag tycker det är värt ett spel.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback