advert

Cooper/Seeberger-Hochwalt/Kushnirovich: 1

29 november 2017 at 13:00 - Tennis, Sydafrika - Johannesburg
29 nov 2017 at 09:51 (Uppdaterad 14 dec 2017 at 16:24) 29/11

Comments (3)

Cooper/Seeberger-Hochwalt/Kushnirovich

Chans (1-2): 28-72%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 3,57
Units: 3/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Future Sydafrika. Underlag: Hardcourt.

Det är inte hög nivå på tennisen nu i slutet på året. Det är det bara att slå fast. Här till exempel. Det kan på alla sätt ifrågasättas huruvida det här på något minsta vis rör sig om professionella spelare.

Men det kan ju vara intressant ändå, ur spelsynpunkt. Seeberger var för några år sen en av de bästa dubbelspelarna på challengertouren och han nosade även lite på atp-touren. Numera är han mil ifrån den nivån, men han kan spela. Cooper, som han spelar med, är en motionär som äslakr tennis och därför åker runt och spelar turneringar där det inte krävs ranking för att få spela dubbel. Han kan spela lite grann, men bra är han inte. Totalt sett ett mycket dåligt dubbelpar det här, men motståndet är heller inte alls starkt.

Hochwalt och Kushnirovich är två svaga spelare rankade runt 1000 i världen. I dubbel, svaga där också. Inte mycket att hurra över. Inte samspelta, det känns väldigt spretigt, och när det gäller dubbel på futuretouren finns det alltid frågetecken kring huruvida såna här spelare överhuvudtaget bryr sig.

Vårt par kommer i alla fall vilja massor. Och rent nivåmässigt, det är svårbedömt. Det ska finnas en klart god chans här i förhållande till oddset.

  • Lättnavigerad sajt
  • Bra välkomstbonus
  • Höga odds

Kommentarer

Feedback