Reklam

Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets: (AH: -7,5 Poäng) 2

Matchcenter
8 mars 2020 at 01:30 - Basket, USA - NBA
Rocket Mortgage FieldHouse
7 mar 2020 at 09:26 (Uppdaterad 8 mar 2020 at 07:21) 07/03
19
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 39-0-61%
Spelvärde: 114,07%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bwin Spela nu hos Bwin
NBA

När man är ligans sämsta lag och dessutom har alla spelare borta, hur dålig är man då? Svaret är troligen väldigt dålig, och frågan är om Cavs kommer hålla någon som helst nivå här.

17-45 står de på i den svagare östra ligan, Cavs. Ett lag i väst är faktiskt sämre. Warriors har bara vunnit 14 matcher men de lär vinna några fler matcher nu när Curry är tillbaka och det är troligt att Cavs slutar säsongen som ligans absolut sämsta lag. Man är också sämst på hemmaplan. 9-25 hittills hemma den här säsongen. Det är så dåligt att det bara inte ska hända.

Halva laget saknas i Cavs

Till den här matchen har Cavs också halva laget borta. Ledande spelare som Drummond och Thompson är osäkra till start plus några spelare till. Dessutom har man tre spelare bekräftat borta. I värsta fall kommer de sakna åtta spelare till den här matchen. Det har inget lag råd med och ligans sämsta lag har garanterat inte råd med det.

Nuggets är trea i väst, bara en match bakom tvåan Clippers. 42-20 och i år är man också ovanligt bra på bortaplan, 18-12 borta är rätt bra även för ett topplag och för Nuggets som brukar vara så extremt hemmastarka är det riktigt bra.

Inga skadeproblem alls i Nuggets och jag tror de kommer behöva göra en av sina sämsta matcher i år för att inte vinna.

Jag våljer att spela hcp här då jag tror att chansen är stor att Cavs kommer vara uppgivna från början och att det kommer rinna iväg ganska ordentligt till slut. Cavs har ingen bredd i truppen som gör att de klarar såhär många spelare borta.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Bra livebetting och odds
  • Många sportmarknader
  • Lättnavigerad och snabb sajt

Kommentarer

Feedback