Annons

Speltips : Chun Hsin Tseng - Elias Ymer: 2

Matchcenter
23 april 2024 at 12:35 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
8
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 103,40%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Lite historisk vecka det här faktiskt. Sverige har nämligen den här veckan ingen spelare rankad bland de 200 bästa i världen. Kanske ändring på det med en vinst här.

Han är 201:a på rankingen den här veckan, Ymer. Så det kan mycket väl räcka med en matchvinst för att han ska ta sig in igen med andra ord. 

Men det är ju kanske inte det som Ymer kämpar för utan han vill nog ta sig tillbaka dit han var under flera år, som en toppspelare på challengertouren. Där är han inte nu, men kapacitet finns så klart. Kanske en liten ljusning förra veckan också där han pressade, han hade väl till och med avgjort matchen egentligen, mot´en spelare som ligger just där, på gränsen till topp-100. Som så ofta gick det inte utan Ymer blev nervös, tappade, och förlorade i ett avgörande sets tiebreak. Men som sagt, lite positivt kanske. Han visade att han fortfarande har kapacitet.

Här möter han Tseng, precis som Ymer faktiskt en ungdomsstjärna som var långt framme i ung ålder. Sen nådde han, precis som Ymer, nästan atp-touren men har nu haft stora problem i något år och är utanför de 200 bästa precis som Ymer. Tseng fortfarande bara 22 år gammal dock så han kommer säkert nå atp-touren i framtiden. Eller säkert ska jag inte säga, men han har chansen på ett annat sätt än Ymer. Just nu sladdar han dock och sett till hans senaste förluster, tveksamt om han för närvarande är bättre än Ymer.

Väldigt jämn match skulle jag säga och i och med att oddsen inte är jämna, då spelar vi Ymer. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback