Annons

Speltips : Casper Ruud - Francisco Cerundolo: 2

Matchcenter
1 november 2023 at 17:40 - Tennis, ATP
Court 1, AccorHotels Arena
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 128,80%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Det kan man verkligen fråga sig. Varför är Ruud klar favorit på oddsen här? Jag tycker faktiskt inte det finns någon rimlighet i det.

Eller jo, om man slarvar. Då är det rimligt. Två extrema grusspelare det här. Ruud är rankad tio platser för Cerundolo. Och eftersom de väl är ungefär lika grusspecialiserade, då är väl Ruud bara lite bättre även på hardcourt då? Men så tycker jag inte man kan säga.

För till att börja med lär man nog se att ja, Ruud är 10 platser högre rankad än Cerundolo men han är inte direkt på väg uppåt. Det känns snarare troligt att Ruud någon gång i sommar kommer vara rankad typ 20 i världen, ungefär där Cerundolo nu ligger. Det skiljer knappast jättemycket mellan dem i spelstyrka.

Sen måste man också se att Ruud hade en supergrussäsong i år också. Kanske inte så overkligt bra som han haft några tidigare år, men ändå väldigt bra ur poängsynpunkt. Tittar man däremot på spelade hardcourtmatcher i år så har Cerundolo 13-11 och Ruud 14-13. Helt jämförbart.

Sen har vi Cerundolos match mot Monfils igår. Han spelade superbra. Det talar för honom. Men risken finns att han kanske är lite sliten, tarar emot honom. Det där är också det enda som gör att jag håller Ruud som favorit idag. Att Cerundolo möjligen inte är helt återhämtad. Hade det inte varit för det hade jag sett matchen som helt 50/50 men oavsett vilket. Som oddsen sitter just nu måste man köra på Cerundolo.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback