Annons

Speltips : Carolina Hurricanes - Florida Panthers: 1

Matchcenter
31 december 2022 at 01:30 - Ishockey, USA - NHL
PNC Arena    Tom Chmielewski
Uppdaterad
3
0
Älskar statistikens makt i bettingens värld. Mina spel bygger därför på just statistiken mellan lagen. Mina favoritsporter är fotboll, hockey och handboll. Gillar även lite udda ligor där man kan finna spelvärde. Då jag lutar mig åt statistik kommer jag inte kunna skriva långa motiveringar till mina spelobjekt. Men har dock ändå lagt ner tid på analys innan jag delar med mig. Statistik, skicklighet och en gnutta tur är mina verktyg i jakten på få min spelkassa att öka. Hoppas även jag kan hjälpa dig! Mottot är tålamod. Ibland går det uselt men bara att gneta på i samma tempo för det kommer att vända.
Visa mer
Show less

NHL - 31 dec - Kl. 01:37

Chans (1-X-2): 61-9-30%
Spelvärde: 118,95%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 8/10
Hit/Miss: 4-0
Bet365 Till Bet365
1:a i ordinarie matchtid.

Florida Panthers möter Carolina Hurricanes med båda lagen på väg i motsatta riktningar för att starta säsongen. Panthers ligger nära botten av Atlantic Division medan Hurricanes befinner sig på första plats i Central Division.

Carolina har på de nio senaste matcher vunnit sju matcher och kryssat 2 st. Dessa två ha man sedan vunnit i förlängningen. Florida har förlorat 4 av 5 senaste matcherna. Var först inne på att ta matchodds/2-vägs till lägre odds och vara med om det skulle bli förlängning. Men den raka ettans odds lockar. I skrivandets stund 1.95.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback