Annons

Speltips : Carlos Alcaraz - Novak Djokovic: 1

Matchcenter
18 november 2023 at 21:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
5
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 103,50%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Känner sig Djokovic redan nöjd med sin säsong medan Alcaraz inte gör det? Kanske.

Jag tycker det känns lite på Djokovic som att Djokovic är klar med sin säsong. Åtminstone fram till Davis Cup som han ska göra ett rejält försök att vinna med sitt Serbien. Det kansek bara är en känsla, vem vet, men jag fastnar lite på att han satte sig i situationen där han var beroende av resultatet i en annan match för att ens ta sig till semifinal. Han var inte besatt av att vinna matchen mot Sinner i första omgången. Sen kan han definitivt vinna hela kalaset ändå men som sagt, jag tror att han inte är den som helst vill vinna den här helgen. Han är nöjd med det han presterat i år. Han behöver inte en slutspelsvinst för att gå in nöjd i uppehållet.

Alcaraz däremot. Han må sluta året som världstvåa men jag tror han är direkt missnöjd. Han var bra nog för att vinna Franska öppna och de senaste månaderna har han underpresterat ordentligt. I sista gruppmatchen mot Medvedev tycker jag man stundvis såg ett bättre fokus än de senaste månaderna. Och kanske ännu mer, man såg hur mycket han ville det. 

Det är väldigt jämnt mellan de här två i de inbördes mötena. Det var matchen i Franska öppna där Alcaraz skadade sig, den blev till slut ojämn, men var helt jämn fram till skadan. De andra matcherna har varit hur jämna som helst. Det skiljer väldigt lite och den där sista lilla viljan tror jag kan vara hela skillnaden idag.

Djokovic är nån slags minifavorit trots allt. Men ytterst marginellt. Jag tycker oddset på Alcaraz är bra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback