Annons

Speltips : Carlos Alcaraz - Jannik Sinner: 2

Matchcenter
7 juni 2024 at 14:40 - Tennis, Grand Slam |
Philippe-Chatrier Court
Uppdaterad
6
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 107,64%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-2
Bethard Till Bethard
Semifinal i Franska öppna och en av årets största tennismatcher. Kanske till och med en av årets större idrottshändelser om man ska vara riktigt ärlig.

Det här är den första riktigt, riktigt stora matchen mellan de här spelarna som ska dominera tennisen de närmaste 10 åren. Ännu ingen stor final mellan dem. Heller ingen stor semifinal, så det här är den största hittills.

4-4 i inbördes möten såhär långt och det enda man kan utläsa där är väl att Alcaraz oftast varit favorit, men att Sinner alltså fått med sig hälften av matcherna. Nu är det Sinner som är världsetta, Alcaraz är det inte, och om det varit jämnt förut, möjligen ett plus för Sinner nu då.

Alcaraz har den högsta högstanivån av dem. Och av alla spelare som någon gång spelat tennis. Är han på topp, då bara vinner han. Men man ska veta att Alcaraz har så hög svårighetsgrad i sitt spel att han sällan spelar som absolut bäst. Mer troligt att han har en ganska normal dag. Precis som Sinner. Och om båda har normala dagar, då skulle jag säga att det här är fullständigt vidöppet.

Som oddsen sitter är spelet för mig givet. Man måste prova Sinner. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback