Annons

Speltips : Carlos Alcaraz - Alexander Zverev: 1

Matchcenter
13 november 2023 at 14:55 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 70-30%
Spelvärde: 101,50%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
På ett sätt är det orosmoln kring ALcaraz här men samtidigt inte skulle jag säga.

3-3 i inbördes möten här mellan spelarna men med en så ung spelare som Alcaraz måste man så klart titta lite mer på djupet när det gäller såna siffror. Han förlorade visserligen mot Zverev i Franska öppna förra året. Den turnering då Zverev bara var enstaka matcher från att ta över som världsetta. Men sen också två förluster från 2021 vilekt var innan Alcaraz blev en toppspelare. I år har Alcaraz två busenkla segrar i raka set i stora turneringar mot Zverev och jag tror att han fått ordning på den här motståndaren nu. Jag tror det här passar Alcaraz rätt bra.

För han har en typ av returnerande som passar bra för att hantera Zverevs serve och när bollen väl är i spel, att backa bak och låta motståndaren göra vad den vill, som Zverev i mångt och mycket gör, det är inget bra mot Alcaraz. Inte överhuvudtaget. 

Sen är Zverev kanske lite på rätt väg formmässigt men senaste månaden har han dippat igen. Alcaraz inte heller i form, men det är ändå ingen fördel åt Zverevs håll på formbiten i alla fall.

Alcaraz är en rejäl nivå bättre, han har kunnat förbereda sig bra för det här, och jag tror också han har ganska lätt för Zverev. Över 1,40 i odds duger bra för mig. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback