Annons

Speltips : Cameron Norrie - Casper Ruud: 1

Matchcenter
20 januari 2024 at 07:10 - Tennis, Grand Slam |
John Cain Arena
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 34-66%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 2,94
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
Bethard Till Bethard
Det måste väl ha hänt över natten i så fall, att Ruud blivit otroligt bra på hardcourt. För det senaste man såg från honom, då höll han på att förlora mot Purcell.

Mycket märkligt det här. Det känns som att om man tycker att oddsen ska sitta såhär, då måste man se matchen väldigt ensidigt. För visst, Norrie har knappast imponerat i alla sina matcher i år. Han började visserligen sjukt bra och slog De Minaur. Det har väl ingen annan gjort i år tror jag så det är en rätt okej insats får man säga. I övrigt då? Ja, han lämnade walkover i andra omgången i Adelaide, Norrie. Det oroar väl något kanske. Men sen raka set mot Varillas i första rundan här i Australian Open följt av en svag insats mot Zeppieri där han vann i fem set. 

Lite blandat alltså. 

Ungefär som för Ruud då. För visst började han året med två vinster i United Cup, men det var liksom inga superspelare han slog direkt utan han lyckades pricka in de två kanske svagaste singelspelarna i den turneringen, Coric och Mannarino. Sen stortosk mot Sinner i en träningsmatch innan han kom till Australian Open och först slog Ramos innan han var ruggigt illa ute, fem set, supertiebreak, mot Purcell i förra omgången.

Snarlika årsöppningar för de här två skulle jag säga.

Vem av dem är den bättre hardcourtspelaren då? 

Otroligt oklart. Går man på siffror är det Norrie. Sen kanske Ruud har någon slags högre kapacitet, och ett bättre namn, men mja, om något är jag försiktig i värderingen här. Matchen känns väldigt öppen och jag tycker oddsen är tokiga. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback