Annons

Speltips : Brest - Reims: 1

Matchcenter
10 maj 2024 at 21:00 - Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Stade Francis le Ble    Jérôme Brisard
Uppdaterad
6
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Ligue 1

Chans (1-X-2): 62-20-18%
Spelvärde: 105,40%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-1
Betway Till Betway
Brest kan ta vitala poäng under fredagskvällen när jakten på CL plats fortsätter. Ett motivationsspel som måste synas mot ett utcheckat Reims.

Brest med allt i egna händer

Det händer intressanta saker i Ligue 1 där vi hittar en riktig skräll just nu på en tredjeplats. Det handlar om Brest som med  bara 2 omgångar kvar har ett superläge till att lösa biljett till nästa säsongs Champions League.

Tabellen:

1. PSG - 70p

2. Monaco - 61p

3. Brest - 57p

4. Lille - 55p

5. Nice - 51p

Topp 3 får alltså en plats direkt till gruppspelet medan fyran få kvala in till CL. Som sagt ett riktigt slagläge då Brest har två "utstämplade" lag kvar att möta, Reims och i sista omgången Toulouse.

I den senaste rundan såg det lite nervöst ut när hemma på Stade Francis-Le Blé hade bekymmer med Nantes som var närmast segern. Det slutade 0-0 och nu får man chansen på nytt i sin sista hemmamatch denna säsong att duka upp bordet. Inte bränner man väl även denna gång?

Speltips

Mitt ligue 1 tips. Brest rak seger till 1.70 hos Betway.

Reims har sett väldigt ointresserade ut på slutet då nytt kontrakt säkrades tidigt. Man har tre raka förluster på kontot varav två på bortaplan som inte sett roliga ut:

  • Clermont (jumbo) 1-4
  • Strasbourg (lag på undre halvan) 1-3

Nej jag tror "bröstlaget" kommer till fredagens match med en inställning som gästerna ej kommer kunna mätas med. Man kan tycka vad som om dessa motivationsspel men här måste jag spela Brest till ett godkänt odds.

Hemmalaget kommer med seger från höstens bortamöte och har fem raka utan förlust mot Reims. Nu kommer laget lyftas fram av sina fans som hoppas kunna bli CL klara redan denna helg.

  • 100% upp till 500 kr i komboförsäkring
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Odds i världsklass
  • Smidig inloggning med BankID
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback