Annons

Speltips : Borna Gojo - Damir Dzumhur: 2

Matchcenter
22 maj 2023 at 15:50 - Tennis, Frankrike - ATP - Roland Garros, Qualification
Court 4, Stade Roland Garros
Uppdaterad
58
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 118,80%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Kval till Franska öppna och en enorm mängd matcher. De flesta svåra, kanske väl svåra. Inte ofta jag säger så. Men det finns också bra, stabila grejer att hitta. Som här.

Om man snabbt ska säga något om det där. Att Grand Slam-kvalen kanske är för svåra så handlar det om prispengarna. Det faktum att man får så förhållandevis mycket, ett par hundra tusen, för att förlora i första omgången gör att spelare kan komma av alla möjliga orsaker. Gemensamt för många av dem att de inte har någon direkt idé om att de ska kunna vinna någon match. De åker mest bara för att förlora på ett snabbt och smidigt sätt och få med sig lite pengar. Det är ruskigt svårt att veta vilka det gäller och därför måste man ibland vara lite misstänksam kring odds som man tycker verkar riktigt bra.

Här är det dock inget hokus pokus. Det handlar mest bara om att underlaget undervärderas. 

Gojo är en rätt bra 25-åring som gått i skolan i USA och därför fått sin karriär lite fördröjd. Nu är han nästan topp-100 på rankingen i alla fall och han förväntas kliva in på atp-touren på allvar under säsongens andra halva. En stor kille det här. Närmare två meter lång och inte jätterörlig. Tittar man på hans siffror så har han spelat en del på grus på challengertouren men lika många vinster som förluster på grus. 48% vunna matcher på grus, 62% vunna matcher på hardcourt. Stor skillnad. Han är inte jättebra på grus. 

Dzumhur hade en riktigt fin form för någon månad sen. Därefter helt okej, han har vunnit matcher på challengertouren men inget utöver det vanliga.

När man ska jämföra de här två så, Gojo 100 i världen. Dzumhur 170 i världen. Men så har vi underlaget. Dzumhur rätt bra på grus, Gojo rätt svag på grus. Jag skulle säga att de landar ganska nära varandra i spelstyrka på just detta underlag och det skiljer därmed för mycket i odds. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback