Annons

Speltips : Boris Arias/Federico Zeballos - Tomas Etcheverry/Thiago Agustin Tirante: 1

Matchcenter
7 februari 2024 at 22:00 - Tennis, ATP
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Ingen hög nivå på den här dubbelmatchen. Första omgången i Cordoba. Men det behöver inte vara hög nivå för att det ska finnas spelvärde.

Hur benar man ut en sån här match då? Inte alltid det lättaste, men det ska vi lösa.

Arias/Zeballos har spelat tillsammans i många år nu. De har liksom malt sig fram på den sydamerikanska challengertouren där det finns få dubbelspecialister och där det därför är relativt enkelt att skaffa poäng. När de väl spelat på högre nivå har de ibland faktiskt ändå gjort det bra och de har kunnat mäta sig med okej par. Stabila är de i alla fall. Man får alltid ungefär samma nivå från dem.

Etcheverry är topp-50 med marginal numera. I singel vill säga. Dubbel spelar han i stort sett inte alls. Tirante är på väg in på atp-touren. Som singelspelare. Dubbel spelar han i stort sett inte alls. Det finns så klart en viss kapacitet i det här paret, särskilt som de har hemmaplan. Men att de ges nästan 50% chans här. Det är fel. Utgångsbudet är att de inte bryr sig jättemycket om den här matchen och deras nivå i dubbel känns så klart också något oklar.

Arias/Zeballos vill mer och jag håller dem som favoriter. Oddset blir därmed bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback