Annons

Speltips : Bochum - Fortuna Düsseldorf: C. Tzolis målgörare

Matchcenter
23 maj 2024 at 20:30 - Fotboll, Tyskland - 1. Bundesliga - Bundesliga Qualification
Vonovia Ruhrstadion    Robert Schröder
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Bundesliga - Kval

Chans: 30%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 3,33
Units: 1/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Det är dags för kvalspel om vilket lag som får spela i Bundesliga nästa säsong. Första stopp är Vonovia Ruhrstadion i Bochum under torsdagskvällen.

Formstark grek synas

Det handlar om den 22 åriga anfallaren Christos Tzolis som gjort en fantastisk säsong i 2. Bundesliga där han tillsammans med två andra spelare toppade skytteligan på 22 kassar.

Drygt en tredjedel av Fortunas totalt gjorda mål denna säsong och en vital del till att laget lyckades lösa kvalbiljetten.

Tzolis avslutade serien med två grymma insatser där han först gjorde målet i 1-1 matchen mot topplaget Kiel samt blev utnämnd till planens spelare för att därefter slå till med ett hattrick i den sista omgången mot Magdeburg.

Fortuna har avslutade ligan med att vara obesegrade sista 7 rundorna där det blev vinst i fem. Även bortaspelet har sett stabilt ut och även där har man 7 raka utan nederlag.

Målskillnaden står på 40-19 på resande fot där det totalt bara blivit 3 förluster under 2023/24. Riktigt intreesant läge i laget med där truppstatusen ser klart ljusare ut än hos i Bochum.

Jag tror Fortuna mycket väl kan överraska och mitt speltips blir alltså att syna den glödheta greken Christos Tzolis som vill avsluta på topp innan han åker tillbaka till Norwich som han tillhör.

Bet365 bjuder på 3.60 i odds för spelet och det får bli lillspelet till denna på förhand offensivt präglade fighten.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback