Annons

Speltips : Benoit Paire - Harold Mayot: 2

Matchcenter
31 januari 2024 at 19:30 - Tennis, ATP
Court 1, Arena Montpellier
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 31-69%
Spelvärde: 104,88%
Lägsta spelbara odds: 1,45
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Han vann sin första match på atp-touren på ett par år senast, Paire. Jag tror inte det blir en andra här.

Det kan ju låta lite konstigt kanske. Paire slog Murray häromdagen. Murray som vunnit ett gäng slams, varit världsetta, och så vidare. Nu möter han Mayot, en lite sådär halvung, halvmedelmåttig landsman till honom. Nu tror jag att han är halvt chanslös, Paire. 

Jag såg båda spelarnas matcher i första omgången och Paire mot Murray, det var liksom lite som att två pensionärer försökte spela tennis. Visst var det stundtals underhållande, men det var liksom inte bra. Desto bättre då, utan att det var jättebra, när Mayot slog Pouille igår. Jag tycker han såg bra ut, Mayot. Det var ganska bra spel. Han trivdes på underlaget. Det såg ganska bra ut.

Paire är numera extremt temposvag. Han har svårt att hinna med, särskilt på sin svaga forehandsida. Just tempo har Mayot mycket av och jag tror att det kommer gå alldeles för fort för Paire här. 

Mayot är en klart bättre spelare och det här kommer passa Paire dåligt. Oddset duger bra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback