Annons

Speltips : Benjamin Bonzi - Mikael Ymer: 2

Matchcenter
28 februari 2023 at 08:00 - Tennis, ATP
26 feb 2023 at 09:04 (Uppdaterad 27 feb 2023 at 09:04) 26/02
32
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Bet: 7
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Första omgången i Dubai. Matchen lär spelas på tisdag. Det här blir inget bra för Bonzi.

Stor risk för Bonzi att han helt enkelt faller på turneringens format i det här fallet. Doha och Dubai är speciella turneringar såtillvida att de spelas över sex och inte sju dagar som är normalt. I sjudagarsturneringar är det ofta möjligt för spelare att komma lite sent och spela sin första match på onsdagen. Om det finns anledning till det så klart. Ska turneringen spelas klart på bara sex dagar är detta dock inte möjligt då det helt enkelt krävs fem speldagar för att alla omgångar ska kunna spelas. Den här matchen måste alltså spelas antingen måndag eller tisdag. 

Varför är det då så dåligt för Bonzi?

Jo, han spelar final i Marseille idag söndag. Sen ska han alltså ta sig till Dubai, en resa på 500 mil, närmare sju timmar. Det får väl bli under måndagen det. Och sen alltså match på tisdagen. Förutsatt då att det finns ett flyg mellan just dessa destinationer som passar honom. Han är ingen som reser privatflyg direkt, Bonzi, så han får ta det som finns och den där uppladdningen, det är faktiskt väldigt ovanligt att en spelare klarar det där. Det finns nog till och med risk att han ser det omöjliga i detta och kliver av men troligen inte ändå. Dubai är en 500-turnering. Bonzi ser nog ändå sin chans här att möta en jämbördig spelare i första rundan av en stor turnering, något han inte är bortskämd med så jag tror han kommer chansa.

Det finns faktiskt inget annat i det här speltipset. Spelarna är väldigt jämna och av spelstilarna kan man nog till och med läsa in att det möjligen passar Bonzi. Men uppladdningen väger i det här fallet supertungt och det gör för min del hela skillnaden.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback