Annons

Speltips : Benjamin Bonzi - Michael Mmoh: 1

Matchcenter
29 januari 2024 at 17:10 - Tennis, ATP
Court Patrice Dominguez, Arena Montpellier
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 107,52%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Härligt med en helt vanlig atp-turnering igen, eller hur? Ur spelsynpunkt är det faktiskt så. Jag tycker de mindre turneringarna ofta är klart bättre än de större numera.

Jämnrankade de här två. Till och med lite fördel Mmoh med betoning på lite. Han är rankad 104, Bonzi 106, men att gå på ranking, det kan ju vara lite vanskligt. 

För jag tycker att Bonzi är den märkbart bättre spelaren av de här två. Han är definitivt atp-mässig. Att han sladdar lite på rankingen just nu, jag läser egentligen inte ut något särskilt kring det. Han kommer ta sig tillbaka in på topp-100 med marginal under året, allt annat skulle överraska mig. Medan Mmoh, för mig är han ingen atp-spelare. Han kan göra enstaka bra resultat men generellt hör han i min värld hemma på challengertouren.

Båda två är bra inomhus. Spelstilsmässigt lite fördel för Bonzi tycker jag. Han är den offensiva av dem medan Mmoh är mer av en kontringsspelare. Ganska snabbt inomhusunderlag här och det är att föredra att vara den som driver på spelet om man vill göra det. Det borde passa Bonzi bra det här.

Hemmaplan för Bonzi, som likt alla fransmän är bra på hemmaplan, är givetvis också ett plus.

Allt som allt, jag tror att Bonzi bara vinner och oddset är bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback