Reklam

Bayern München - Borussia Dortmund: Över 2,5 Mål

Matchcenter
6 april 2019 at 18:30 - Fotboll, Västtyskland - 1. Bundesliga
Allianz Arena    Manuel Gräfe
5 apr 2019 at 17:14 (Uppdaterad 6 apr 2019 at 20:21) 05/04
30
0

En match som kan avgöra ligan

Chans (över-under): 75-25%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 5-0
Bet365 Spela nu hos Bet365

Talar för spelet

  • Det har blivit över 2,5 mål i 4 raka matcher mellan lagen
  • I 5 av Bayerns senaste 6 matcher har det blivit över 2,5 mål
  • I 4 av Dortmunds 6 senaste har det blivit över 2,5 mål

Talar emot spelet

  • Båda lagen måste vinna vilket kan göra att lagen spelar passivt

En extremt intressant match ska spelas på lördag mellan Bayern och Dortmund då den här matchen kan avgöra allt. Denna match är en måstematch för båda då det bara skiljer 2 poäng mellan lagen just nu.

Hemmalaget har inte imponerat 

Bayern har inte varit så bra denna säsong men man har vunnit 7 raka hemmamatcher i ligan och kommer med bra form till denna match. Bayern brukar spruta in mål på hemmaplan och sist man spelade mot Dortmund så vann man med hela 6-0 men denna gång kommer det nog bli jämnare. Bayern ligger just nu på 2:a platsen och kommer nog vilja styra spelet på lördag och förhoppningsvis få in det första målet. Man har som sagt hemmaplan vilket är en fördel såklart men i en sån här match så kan mycket hända. Det är 7 matcher kvar och denna är den viktigaste för båda lagen, de laget som vinner på lördag kommer ha väldigt goda förutsättningar till att vinna titeln.

Dortmund kommer med bra form

Dortmund har vunnit sina 3 senaste matcher och offensiven har sett riktigt bra ut med Reus, Sanchoo och Alcacer där framme. På bortaplan har man varit ganska dåliga på sistone och har bara vunnit 1 av de 4 senaste. Man har dock gjort mål i 11 av sina 13 bortamatcher och på lördag kommer man nog ge allt och sannolikheten att göra mål är stor. Det enda som strider mot mitt spel är att matchen kan bli passiv, som tur är så händer det sällan i Tyskland och speciellt inte mellan dessa två offensiva lagen som verkligen har sin styrka på de offensiva. Båda lagen har spelare i toppen i skytteligan med Lewandowski på 19 mål och Alcacer på 16 och Reus på 15 mål.

Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen

Mycket stor sannolikhet att spelet går in, som sagt kan det bli passivt men så länge det blir mål åt ett håll så kan det bli målfest.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback