Annons

Speltips : Bayer Leverkusen - Häcken: Under 4,0 Mål

Matchcenter
21 september 2023 at 18:45 - Fotboll, Europa - Europa League
BayArena    Manfredas Lukjancukas
Uppdaterad
6
0
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less
Chance (over-exact-under): 35-0-65%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-0
Bet365 Till Bet365

Nytt speltips på Europa League där Häcken ska försöka hålla den svenska fanan högt borta mot Leverkusen. Det är två lag som gjort sig kända för att lägga plattan i mattan men herregud, det är ändå fotboll vi pratar om och när oddsen på under 4,0 (pengarna tillbaka på exakt 4) ligger på 1,65 måste man bara spela. Det är trots allt fotboll och inte innebandy vi pratar om.

Tufft spelschema för Häcken nu som inte ser särskilt bra ut defensivt, men gudarna ska veta att Högmo kan formera en fin defensiv om nöden kräver – och det tror jag han gör här. Högmo är så pass slipad och cynisk att han förstår att Häcken inte kan trumma på som i allsvenskan om det ska bli några poäng i den här matchen. Det gäller att spela smart, maska och ta till alla hjälpbara medel för att hålla nollan så länge som möjligt.

Det är inte en helt oöverkomlig grupp för Häcken, på hemmaplan har man alla chanser att slå både Molde och Qarabag men för att ta en topp 3 plats krävs förmodligen ett och annat bra resultat på bortaplan också.

Utgår också från att Häcken kommer få problem att göra mål. Det är inte Halmstad, Degerfors eller ens IFK Göteborg man möter här utan en av Tysklands absolut bästa fotbollslag som toppar Bundesliga efter fyra omgångar. Det är som sagt stor risk för att Häcken blir nollade och då ska Leverkusen alltså göra fem mål för att spelet ska bränna... tillåt mig att tvivla. När tyskarna väl har en 2-0-ledning när det luftas på bänken och fokus på helgens match i Bundesliga där man faktiskt har goda chanser att göra ett litet ryck.

Bet365 erbjuder oddset 1,65 på  under 4,0 mål vilket är 10 punkter högre än andra spelbolag.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback