Annons

Speltips : Bästa målgörare i Schweiz: Zeki Amdouni

15 juni 2024 at 15:00 - Fotboll, Europa - EM
Uppdaterad
7
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less
Chans: 18%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 5,56
Units: 2/10
Expekt Till Expekt
Ett på förhand väldigt spännande långtidsspel till EM hittar jag i Schweiz där jag väljer att hugga tänderna i lagets just nu hetaste anfallare.

Överraskande högt odds

Blev väldigt förvånad när jag klickade in på Schweiz lagmarknader till EM 2024 och hittade detta målskyttespel på Zeki Amdouni som gjorde en klart godkänd debutsäsong i Premier League.

Som alla känner till åkte hans Burnley ut och hade det jobbigare än förväntat. Fem ligamål blev det visserligen bara men schweizaren var aktiv och låg bakom väldigt mycket framåt.

Mer effektiv var han i landslaget och i EM kvalet där sex mål. Klart bäst med Vargas på andraplats och tre mål.

Amdouni bör ha en given startplats i detta mästerskap samtidigt som Okafor, Duah, Ndoye och Embolo lär slåss om de övriga offensiva rollerna. Den sistnämnda bråkar dock med skadeproblem och statusen är högst tveksam.

Ett minus på detta em tips är att Amdouni ej tar hand om straffsparkar. Tycker ändå att oddset till 6.50 hos Expekt är klart spelvärt

Schweiz mötte precis Estland i en träningsmatch där Zeki hoppade in i andra halvlek och behövde knappa minuten för att sätta 2-0 målet. Minst sagt lovande!

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback