Annons

Speltips : Arthur Fils - Fabio Fognini: 2

Matchcenter
1 november 2022 at 14:05 - Tennis, ATP
Court 1, AccorHotels Arena
Uppdaterad
101
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 107,88%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Det kan vara svårt att helt snacka bort en match som spelades för två dagar sen. Det tänker jag inte göra heller. Men den får inte betyda allt.

De möttes i söndags i kvalfinal de här två. Fognini stod då i 1,50 någonting men Fils vann matchen i en tresetare. Intressant, onekligen.

Man måste så klart notera att Fils skrällde och vann. Fognini är inte särskilt bra nu. Fils är ung och tar kliv framåt. Det är inte en ojämn match det här som det annars kan verkar. Fognini mångårig snudd på toppspelare, Fils är ännu inte etablerad som en bra spelare på challengertouren. 

Det jag landar i här är att jag fokuserar på Fogninis något lynniga psyke. 

Kvalmatch i söndags mot en motståndare han troligen inte respekterade. Det är liksom ingen skräll att han stod för en svag insats.

Idag är han förvarnad. Han vill antagligen inte förlora två gånger i rad mot en liten valp. Och nu är det huvudturnering i en masters. Det kan nog få blodsockret att stiga något hos honom. 

Hur man än vänder och vrider på det. Fognini är fortfarande en mycket bättre spelare än Fils och jag tycker mycket talar för att det ska ge utslag idag.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback