Annons

Speltips : Ariel Behar/Adam Pavlásek - Philipp Oswald/Botic Van De Zandschulp: 1

Matchcenter
30 augusti 2023 at 22:00 - Tennis, Grand Slam |
Court 8, USTA Billie Jean King National Tennis Center
Uppdaterad
53
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 110,20%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
FastBet Till FastBet
Första dubbelrundan i US Open och helt fel med jämna odds här skulle jag säga.

Det är nog ofta lite väl lätt gjort när folk ska sätta odds på dubbelmatcher. Att man sätter jämna odds och springer vidare. Enkelt och bra. Men det blir ju inte alltid rätt, och det är bra för oss som vill hitta fina spel.

Här har vi Behar/Pavlasek, som inte riktigt fått till det som jag trott efter Wimbledon där de var riktigt, riktigt bra. Pavlasek har varit ledig en del och det är aldrig bra i dubbel. Man har liksom inte råd att vara ledig. Den andra ska spela med någon annan och sen blir det allmänt stökigt. Nu tillbaka tillsammans och det kändes inte som någon slump i Wimbledon. De kändes väldigt svårtuggade tillsammans.

Oswald har sladdat i några år och hankar sig numera fram genom att hitta singelspelare med hög ranking att spela med. Så kommer han in i en sån här turnering. Han hade inte kommit in annars. Ganska svagt kort på den här nivån skulle jag säga. Van de Zandschulp är helt formlös och inte särskilt bra i dubbel. De känns inte som något jättestarkt par.

Jag tycker vi har en relativt klar favorit här och som oddsen sitter. Inget snack. Den här är bara att köra.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback