Annons

Speltips : Andy Murray - Tomas Etcheverry: 2

Matchcenter
23 mars 2024 at 21:05 - Tennis, ATP
Butch Buchholz
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Murray storfavorit mot en spelare som faktiskt är rätt bra. Det här luktar lite märkligt.

Jag vet inte om folk kanske hoppas att Etcheverry ska vara skadad här. Han har haft lite problem senaste veckorna. Sen får man också se till hans svaghet på hardcourt, inget snack om den saken men det är Murray han möter. Snälla nån.

Jag tror kanske det stora felet här också är att folk går på Murrays resultat mot Berrettini i första omgången. Men Berrettini var klart bäst i första set, och sen förlorade han, inte på att Murray var så bra, utan på att han själv klappade ihop fysiskt. Berrettini är inte jättebra just nu. Murray var nog lite sämre än honom. Det andas inte styrka direkt.

Etcheverry är numera en topp-30-spelare. Riktigt bra alltså. Sen är han svag på hardcourt, men inte sådär dundersvag. Jag tycker hans siffror på underlaget är sämre än vad prestationen varit. Han har i princip bara spelat stora turneringar på hardcourt och då blir statistiken därefter.

För mig är det här en ren 50/50-match. Etcheverry är den klart bättre spelaren. Sen är det underlaget men ja, ovisst, och bra odds på Etcheverry.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback