Annons

Speltips : Andy Murray - Tomas Etcheverry: 1

Matchcenter
25 oktober 2023 at 20:10 - Tennis, ATP
Centre Court, St. Jakobshalle
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 107,58%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
FastBet Till FastBet
Det här ska han klara, Murray.

Vilken nivå håller han numera, Murray? Ja, den frågan är inte enkel att svara på. Han är rankad på plats 40 i världen och med ganska dålig form dessutom. Jag tror att verkligheten ligger någonstans där. Han är en topp-50-spelare, men inte jättemycket mer.

Hur räcker det här då?

Långt, skulle jag säga.

Etcheverry är jämnrankad med Murray men med en jättestor skillnad. Murray är inte mycket till grusspelare. Etcheverry är i stort sett enbart grusspelare. På hardcourt skulle jag säga att Etcheverry knappt ens håller atp-nivå vare sig när det gäller matchvinster eller spelstyrka. Och en spelare på den nivån, det ska Murray bara klara. Sen tror jag också det här kan passa Murray ganska bra spelstilsmässigt. Etcheverry vill styra spelet men på hardcourt är han lite för osäker. Murray har också returerna för att sätta Etcheverrys ganska skapliga serve ur spel.

Murray vinner och allt över 1,50 i odds är riktigt fint. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback