Annons

Speltips : Andy Murray - Matteo Berrettini: 1

Matchcenter
20 mars 2024 at 20:25 - Tennis, ATP
Stadium
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Kommer en av dem eller båda komma in till matchen i rullstol? Lite elakt kanske, men två spelare som har haft, och har, stora problem med fysiken möts här. Jag tror att Murray kanske bara är bättre.

Det är väl nästan två år som han haft problem nu, Berrettini. Det började trassla när han fick Covid lagom till Wimbledon för snart två år sen och sen dess har han inte riktigt kommit tillbaka dit han då var, som en absolut toppspelare. Nu senaste dryga året har han också rasat ifrån totalt och dessutom spelat väldigt lite. Tillbaka nu förra veckan när han spelade en challenger i Phoenix. Finalplats där, men ärligt talat låter det bättre än det var. Han vann knappt mot några topp-100-spelare som inte är särskilt bra och förlorade finalen ganska klart mot Borges som inte är jättebra.

Mot detta ska man väga Murray som haft gigantiska problem i år och han har också börjat prata om att slutet som tennisspelare är nära. Frågan verkar vara om han ska sluta i samband med Wimbledon eller om han också ska försöka spela färdigt säsongen och därmed få delta i OS i Paris, typ. Tittar man på Murrays resultat i år, tre vinster och sju förluster, så är inte han någon topp-50-spelare längre vilket han heller inte längre är på rankingen. Men, en liten bättring senaste veckorna. Andra omgången i tre raka turneringar och han har slagit spelare som inte är alldeles tokiga samtidigt som spelarna han förlorat mot ärligt talat varit lite bra.

Jag tror såhär. Jag tror att Murray åtminstone är nära topp-50 i nivå. Jag tror faktiskt inte att Berrettini riktigt är det. Jag tror att Murray kanske bara är bättre och tittar man spelstilsmässigt så, Murray är fortfarande en väldigt bra returnerare. Det är inget bra för Berrettini som har serven som sitt enda riktiga vapen.

Murray lite favorit och bra odds

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback