Annons

Speltips : Andrew Harris/Rinky Hijikata - Nathaniel Lammons/Jack Withrow: 1

Matchcenter
2 april 2024 at 22:50 - Tennis, ATP
Court 7, River Oaks Country Club
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 25-75%
Spelvärde: 150,00%
Lägsta spelbara odds: 4,00
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det är ett tunt argument men det ska ändå sägas. För ett par år sen hade oddsen varit jämna i den här matchen.

Hur det var för ett par år sen spelar förstås ingen roll. Men jag måste ändå säga det. När Lammons och Withrow för ett par år sen närmade sig 30-årsåldern harvade de fortfarande på challengertouren och nästan ingenting talade för att de skulle ta sig därifrån. Sen dess är de det mest förbättrade paret skulle jag säga och de har det senaste året varit ett av de 20 bästa paren i världen. Jag kan inte förstå det. Det ska i princip vara omöjligt att få till det som de fått och där kommer jag nog alltid vara lite skeptisk till deras stabilitet. Bubblan skulle i teorin kunna spricka. Här grus, inte deras bästa underlag då ingen av dem har något direkt spel från baslinjen.

Hijikata har extremt hög kapacitet i dubbel. Han vann Australian Open för ett år sen. Han spelar från baslinjen, grus ska med andra ord vara bra för honom. Harris är den lite sämre spelaren i matchen men han är runt 100 i världen i spelformen och därmed en toppspelare på challengertouren.

Det finns inte en chans att det skiljer så enormt mycket mellan spelarna i den här matchen och 6 gånger pengarna, det är bara att plocka. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback