Annons

Speltips : Andrea Vavassori - Thiago Seyboth Wild: 2

Matchcenter
13 februari 2024 at 18:40 - Tennis, ATP
Estadio 3, Buenos Aires Lawn Tennis Club
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 109,04%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Klasskillnad i grunden men hur är det med formen på Seyboth Wild? Det vet man inte, men det kan nog räcka här oavsett vilket.

0-5 i matchstatistik på atp-nivå i år för Seyboth Wild. Han har vunnit någon kvalmatch men det har inte varit bra. Man ska dock komma ihåg att han dels gjorde en jättematch mot Rublev i Australian Open men också att han generellt är riktigt risig på hardcourt. Det är nu på grus han ska börja prestera. Förra veckan var det gruspremiär. Förlust mot Dellien. Inte bra, men heller ingen katastrof. Nu är motståndet enklare och jag tycker han ska klara det. 

Vavassori har börjat året fantastiskt i dubbel där han var i final i Australian Open. Han är mer av en dubbelspelare än singelspelare. Som singelspelare är han snarare runt 150 i världen och jag skulle säga att det är hans nivå. Han är helt okej på challengertouren, men på atp-touren är han tunn. 

För mig är Seyboth Wild helt enkelt bättre och efter att ha gjort en helt okej match förra veckan, ganska god chans att han kanske kan hitta lite form här. 

Jämna odds? Fel. Seyboth Wild är definitivt favorit.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback