Annons

Speltips : Andre Göransson/Ben McLachlan - Guido Andreozzi/Guillermo Duran: 1

Matchcenter
1 mars 2023 at 03:05 - Tennis, ATP
Cancha 2, Princess Mundo Imperial
28 feb 2023 at 10:34 (Uppdaterad 1 mar 2023 at 04:34) 28/02
66
+1
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Bet: 8
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Dubbelmatch med jämna odds där det är nivåskillnad mellan paren. Det behöver inte alltid vara så svårt.

Det finns medelspelare på challengertouren, det finns toppspelare på challengertouren, det finns par som är precis på gränsen mellan challenger- och atp-touren, och så vidare. Ungefär sådär delar jag i alla fall upp dubbelspelarna. Här har vi ett par som är precis på gränsen mellan challenger och atp. Och ett par som tillhör de bästa på challengertouren. Det är en nivåskillnad där, och den är till fördel för Göransson/Mchlachlan.

Vårt par lite bättre, men det finns mer.

Ni börjar nog lära er nu. Vi har spelat på de här argentinarnas matcher en del senaste veckorna. De är vana vid att enbart spela på grus, och en av dem, Duran, är inget bra på hardcourt. Dessutom. De har en bra ranking, men de håller normalt till på den när det gäller dubbel mycket svaga sydamerikanska challengertouren. De är vana vid ganska svagt motstånd.

Andreozzi spelade singel här i Acapulco. Två kvalmatcher under helgen och sen idag en stenhård match mot Ruud. Bra gjort, det andas form, men han är angränsande till otränad, Andreozzi. Det är inte omöjligt att han kommer vara lite sliten till den här matchen.

Oddsen är alldeles för jämna. Vi har en klar favorit här.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback