Annons

Speltips : Alexander Zverev - Jiri Lehecka: 1

Matchcenter
27 februari 2023 at 18:00 - Tennis, ATP
Centre Court, Dubai Duty Free Tennis Centre
Uppdaterad
61
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Det här är ett läge för Zverev att komma igång. Ett riktigt bra läge.

Hur förlorade han egentligen mot Murray, Lehecka? Samma fråga frågar sig kanske Zverev. Det här var två av spelarna som Murray slog i sin tresetsorgie i Doha veckan som var. 

Han var bra, Lehecka. Han är bra Lehecka. Han är inget luftslott, ingen bluff. Det enda som kanske är lite emot honom är väl att han nu när han slår igenom superstort faktiskt snart är 22 år gammal. Det har de senaste åren dragits mer och mer åt att spelare slår igenom tidigt. Lehecka är exempelvis årsbarn med Sinner och hur många år har Sinner varit med nu liksom? Det hade varit att ta i att säga 10 år. Han slog inte igenom när han var 12, inte ens Sinner, men han blev topp-100 för fyra år sen. För fyra år sen var Lehecka snudd på orankad och spelade sina första professionella matcher. Men det där behöver så klart inte betyda något. Leheckas utveckling senaste året har varit otrolig och sett till hans spel, hur bra som helst blir han inte, men han är nu topp-50. Det finns mycket kvar. Topp-20 kommer han bli med tiden. 

Zverev då?

Ja, man vet inte. Han är långt ifrån sin högsta nivå så klart. Han spelade inte jättebra, men han var ändå nästan lika nära att slå Murray som Lehecka var i Doha och det där fastnar jag lite på. Man ser det som något stort från Lehecka att han var bättre än Murray och borde vunnit. För Zverev var det egentligen samma, men där ser man det istället som ett misslyckande. Vilket det så klart var. Men när man nu ska jämföra dessa två måste man göra det på rätt sätt.

En del i varöfr oddsen blir fel här tror jag är deras inbördes möte i plojturneringen United Cup precis i årsinledningen. Zverev är inte bra nu heller, men i sina första matcher i år var han direkt parodiskt dålig. Man kan inte utläsa någonting av den matchen.

Jag tror snarare att detta är en närmast perfekt matchup för Zverev sett till det skick han är i just nu. Lehecka servar hårt och har sen ännu hårdare grundslag. Han avskyr att stå och hålla i bollen. Därför blir det upplägg för Zverev att göra just det här, det han vill göra. Ingen press att driva på spelet utan bara stå och hålla i och lite på att motståndaren slår bort sig tillräckligt mycket. Det tror jag att Lehecka kommer göra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback