Annons

Speltips : Alexander Zverev - Andy Murray: 2

Matchcenter
22 februari 2023 at 17:40 - Tennis, ATP
Centre Court, Khalifa International Tennis and Squash Complex
22 feb 2023 at 09:06 (Uppdaterad 22 feb 2023 at 20:44) 22/02
87
+1
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Bet: 6
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Vilken svår match! Men svårt innebär ibland att det också går att hitta fint värde.

Lätt är det inte. Murray med sin metallhöft mot Zverev med sin fot. Det är i grund och botten två spelare som är en bit från sin topp så att säga. Murray är rankad 70 i världen numera och även om han inte spelar så mycket som vissa andra, han spelar en del ändå. Och att tro att han är någon slags toppspelare som förr i tiden, självklart inte. Zverev har fortfarande kvar en vettig ranking, han är 16 i världen just nu. Men alla hans poäng försvaras fram till precis i början av sommaren. Som han spelar just nu kommer han då som bäst landa någonstans där Murray ligger nu.

Så, hur blir det här då?

Jag fastnar vid deras senaste insatser. 

Murray var riktigt, riktigt bra mot Sonego häromdagen. Den matchen höll riktigt bra atp-nivå och Murray var helt enkelt bra. Bland det bättre jag sett honom spela senaste åren. Han gjorde det bra i Australian Open också och man kan nog inte bortse från att han till den här säsongen hittat något som är lite bättre än det han presterade förra året. 

Zverev har spelat fyra turneringar i år och vunnit en match per turnering. Ser man till spelarna han mött, vinster och förluster, så är han någonstans mellan 50 och 100 i världen just nu i spelstyrka, som bäst skulle jag säga. Senast i Rotterdam spelade han en jämn match mot Kwon. Han vann den utan att övertyga. Sen förlust i en tresetare mot Griekspoor. Han övertygade inte alls där heller.

Det är omöjligt att gissa kring när Zverev kommer igång men jag landar i att det ändå är det mest troliga att han inte är jättemycket bättre idag än han var i Rotterdam senast. Och är han inte det, då tror jag verkligheten är att Murrays nivå från matchen häromdagen kommer räcka alldeles utmärkt för en Murrayvinst.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback